Sağlıkta Multidisipliner Tanı Tedavi Derneği
M U T A D
 
II. MUTAD ATÖLYE
20 - 23 NİSAN 2023
CORNELİA DELUXE HOTEL, BELEK / ANTALYA
Değerli Meslektaşlarım,

İnsan sağlığının korunması iyileştirilmesi ve standartlarının en üst seviyeye taşınması için bütün branşların işbirliği içinde çalışması gerekliliğini gören bir yerden Sağlıkta Multidisipliner Tanı Ve Tedavi Derneğini kurmuş olduğumuzu bildirmekten mutluluk duyarız.

Sağlıkta multidisipliner yaklaşımın  sağlığın korunması, sağlığa ayrılan kaynakların verimli kullanılması ve  kişilerin yaşam kalitesini yükseltmek adına önemli olduğunu düşünüyoruz.

Bu bağlamda multidisipiliner yaklaşımı güçlendirmek adına ilk adımı  2022 yılında attık, 20-23 Nisan 2023 tarihinde Cornelia Deluxe Hotel, Belek/Antalya'da II. MUTAD Atölye  ile taçlandıracağız..

Zengin Konu içeriklerinin Multidisipliner yaklaşımlarla ele alacağımız Kongremizde çok önemli ve güncel konuları değerli hocalarmızla tartışacağız,

Atölye şeklinde interaktif olarak gerçekleştireceğimiz oturumlarımız ile her branştan meslektaşmızın hastalıklara ve semptomlara bakış açısını gözlemleyip bu bakış açılarını sentezleme şansımız olacak


Basamaklar ve tıp disiplinleri arasında köprü olmasını umut ettiğimiz bilimsel toplantılarımızın 2023 yılında gerçekleştireceğimiz  2. toplantımıza siz değerli meslektaşlarımı  davet etmekten onur duyuyorum.

Saygılarımla,

Sağlıkta Multidisipliner Tanı Tedavi Derneği adına

Dr. Nihat FAHLIOĞULLARI
DAVET